Unik & Co ApS
- alle former for totalløsninger og fagentrepriser

Entreprenørfirmaet Unik & Co ApS udfører alsidige byggeopgaver, i form af fag- og hovedentrepriser, for private, virksomheder, institutioner og organisationer. I tæt samarbede med arkitekter, indretningsarkitekter og dygtige håndværkere garanterer vi et højt kvalitetsniveau, og vi sørger løbende for at anvende de nyeste teknologier og materialer. Du får det hele til konkurrencedygtige priser, og da vi er medlem af Byg Garanti, er du sikret hele vejen rundt.

Total- og fagentrepriser i forbindelse med:
- Renovering, tilbygninger og nybyggeri
- Tag
- Køkken og badeværelse
- Facade
- Vinduer og døre

El-ingeniør som baggrund
Firmaet er drevet af Victor Raguzin, en el-ingeniør med mange års erfaring i projektering af byggeprojekter. Han styrer dagligt et team på cirka 15 mand - underleverandører og samarbejdspartnere - som jeg har en stor tiltro til. Bemærk, at Unik & Co ApS er autoriseret leverandør og installatør af europæiske byggesystemer som Clipso og Flexstone. Her har han opbygget stor erfaring med akustiske tekstillofter, som han er en af de eneste der udfører i Danmark.

Medlem af Byg Garanti
Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet for private forbrugere i forbindelse med fejl og mangler - ordningen dækker med op til 100.000 kr. pr. byggesag. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

Vælg Unik & Co ApS til dit næste byggeprojekt - du kommer ikke til at fortryde det!

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et tilbud.

Testimonials